Den smukke by Galle

Så bliver der leget med nogle lokale børn

Vi havde 3 skønne dage ved Galle Fort. En dejlig rolig by med masser af historie.

Galle

Vores næste destination på Sri Lanka var Galle. Her skulle vi bo inde i selve Galle fort. Der er ca 20 km til Galle fra Hikkaduwa, så tænkte turen godt kunne køres i en trishaw. Vi havde været smarte at spørge nede i byen hvad turen ville koste og vi fik prisen ned til 1000 LKR hvis vi ville afsted med det samme. Dog skulle vi jo ikke lige afsted nu, men er rart at vide hvad folk vil køre for.

Vi spurgt ejerne af det homestay hvor vi boede i Hikkaduwa, om de kunne arrangere at vi kom til Galle. De kom med en ret dyr pris, men da vi jo vidste hvad prisen var fra byen, fik vi deres pris noget ned. Så turen ville komme til at koste 1600 LKR. Det gik vi med til for ellers skulle vi alligevel have dem til at køre os ind til byen og besværet med at skifte køretøj var ikke de resterende penge værd.

Galle Fort fyrtårn

Vi havde booket et sød lille lejlighed inde i Galle fort gennem Airbnb. Det var et super centralt sted. Vi var dog uheldige at Paulas WiFi ikke virkede. Alt data var opbrugt og hun kunne først få lov at opgradere d. 1. i næste måned.

Men der var vi væk. Hun undskyldte mange gange og sagde at hvis vi ville kunne vi få pengene tilbage og finde et sted med WiFi. Vi besluttede dog at blive, da stedet var så hyggeligt.

Vores hyggelige lille Airbnb lejlighed i Galle

Vi kan kun anbefale Galle fort. Der er så mange hyggelige gader og restauranter og så er der mulighed for at se de smukkeste solnedgange hver aften fra fortets mure.

Solnedgang ved Galle Fort

Vi tog nogle dage med afslapning og osen rundt i gaderne. Paula var så flink at hjælpe os med at få arrangeret vores tur til Yala National Park, da vi havde besluttet os at tage på en safaritur i jeep. Hun kendte en fyr som hun stod inde for. Turen skulle derefter gå til Ella, som var det næste sted vi skulle være. Turen i alt ville komme til at koste os 13000 LKR.

Vi nyder en kop te på Galle Fort Hotel

Det havde været nogle dejligt afslappende dage i Galle, hvor vi nød den rolige atmosfære og de gamle historiske bygninger.

Har du besøgt Galle og har du tips og ideer til hvad man skal se og opleve, så skriv en kommentar og del det med os.

Skrevet d. by Hanne i Sri Lanka